GROOT ASSORTIMENT EN RAZENDSNELLE LEVERING

UW LEVERANCIER VAN SCHILDERSMATERIALEN

Welkom bij Verf van der Feer.

Verf van der Feer is al meer dan honderddertig jaar een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw,  industrie, verf-speciaalzaken en onderhoudsdiensten.

De kernactiviteiten waarin wij dagelijks investeren zijn: advisering en begeleiding, een goede voorraad en een snelle distributie. Maar het belangrijkste voor u zijn onze service, kennis en ervaring en vooral ook ons enthousiasme en betrokkenheid. Dat maakt ons zo bijzonder.

Wij maken graag kennis met u. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze filialen

 

Bouwverven

Verf van der Feer voert een zeer uitgebreid assortiment bouwverven van bekende A- merken voor de professionele schilder en onderhoudsdiensten .

U kunt bij ons terecht voor snelle levering maar ook advies, begeleiding en ondersteuning. Naast de bouwverven voeren wij ook een zeer uitgebreid programma Non Paint.  Zo hebben wij een uitgebreide collectie glasweefsel maar ook een professioneel programma gereedschap.

Neem bijvoorbeeld ons assortiment spuit apparatuur van Wagner en Graco waarmee u ook lakken kunt verwerken. Kom eens langs of vraag onze buitendienstmedewerker naar de mogelijkheden.

 

Jachtlakken

Reeds decennia lang heeft Verf van der Feer zich gespecialiseerd op de jachtbouw. Met trots kunnen wij ons één van de grootste partijen van Nederland noemen op het gebied van de Jachtlakken.

Met alle toonaangevende merken, veel kennis, ervaring en een uitstekend programma gereedschappen en Non Paint zijn wij de juiste partij voor elke jachtbouwer en -schilder.

Of het nu gaat om seriegebouwde of luxe custom build jachten: bij Verf van der Feer bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs denken graag met u mee. Niet alleen verftechnisch maar ook in de begeleiding, planning, calculatie, inspecties en bestekken

Industriele verven

Bent u actief in de hout- of metaalbewerking en zoekt u speciale toepassingen op het gebeid van de lak-, verf- of vernis verwerking? Weet dan dat wij gespecialiseerd zijn om samen met u de juiste keuze te maken en goede oplossingen te kiezen.

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. Binnen onze organisatie hebben wij speciaal opgeleide medewerkers om u te ondersteunen.

Bel ons eens. Onze medewerkers komen graag bij u langs.

Non Paint

Naast verven en lakken bieden wij een zeer uitgebreid assortiment Non Paint zoals gereedschappen, glasweefsel, sierlijsten, spuitapparatuur, klimmateriaal, schuurmateriaal  maar ook werkkleding. Ons assortiment is zeer breed.

Juist hier geldt dat ons advies, service en dienstverlening voor u zeer belangrijk zijn en precies daarin proberen wij u nét dat stukje meer te bieden.

Ook voor techniek (het periodiek keuren of repareren van gereedschappen en klimmateriaal) kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een speciale afdeling ingericht in onze hoofdvestiging in Sneek. Met vakkundige en gedreven technici.

Verf van der Feer is aangesloten bij Copagro. Een coöperatieve vereniging die voor haar leden een uitgebereid paint en non-paint assortiment voert.

Openingstijden (Bouwvak 2017 zie onder en/of bij acties)

De vestigingen in Sneek, Meppel en Groningen

Maandag tot en met Vrijdag        7.30 tot en met 17.00


Vestiging Leeuwarden:

Maandag tot en met Vrijdag        7.30 tot en met 16.30


Vestiging Alkmaar:

Maandag tot en met donderdag   7.00 tot en met 17.00
Vrijdag                                              7.00 tot en met 16.00         


Vestiging Zwaag: 

Maandag tot en met donderdag   7.00 tot en met 16.30
Vrijdag                                              7.00 tot en met 15.30


Vestiging Den Helder:

Maandag tot en met vrijdag          7.00 tot en met 16.30
 

 

Vestigingen

Verf van der Feer is in de loop der jaren gegroeid naar 7 vestigingen. U kunt ons vinden in:
  • Sneek
  • Leeuwarden
  • Meppel
  • Groningen
  • Alkmaar
  • Zwaag
  • Den Helder
De contactgegevens kunt u vinden door de vestigingsplaats te selecteren.
 

Verf van der Feers rijke historie

Verf van der Feer is opgericht in 1885 aan het Kleinzand in Sneek door Joost van der Feer. In 1933 verkocht hij op 76 jarige leeftijd het bedrijf aan de familie van der Werf. Na 2 generaties van der Werf nam de familie Stellinga in 1973 het roer over waarbij in 1979 de verhuizing naar de Edisonstraat 20 in gang gezet werd.

Zoon Hans Stellinga nam in 1987 de zaak over van zijn vader en bouwde het bedrijf uit tot wat het heden ten dage nog steeds is. In 1997 werden twee belangrijke stappen gezet: de nieuwbouw aan de Edisonstraat 17 (2.400 meter) en een nieuwe vestiging in Leeuwarden. Later volgde Meppel, Groningen, Alkmaar en Zwaag

Op 10 december 2006 kwam Hans Stellinga, op 54 jarige leeftijd, plotseling te overlijden. Zijn bedrijf werd voortgezet door zijn vrouw Benita en zoon Arjen. Samen met hun 35 medewerkers zijn zij dagelijks actief in dit 130 jaar oude, maar inmiddels uiterst moderne bedrijf.

Vestiging Leeuwarden

Kelvinstraat 19
8912 AN Leeuwarden
Tel: 058 - 212 8132
Fax: 058 - 212 2672
E Mail: leeuwarden@verfvanderfeer.nl 

Vestiging Meppel

Pieter Mastebroekweg 29
7942 JZ Meppel
Tel: 0522 - 270 255
Fax: 0522 - 262 266
E Mail: meppel@verfvanderfeer.nl

Vestiging Alkmaar

Walruskoog 10
1822 BC Alkmaar
Tel: 072 - 511 4743
Fax: 072 - 512 0248
E Mail: alkmaar@verfvanderfeer.nl

Vestiging Zwaag

De Corantijn 47
1689 AN Zwaag
Tel: 0229 - 248 689
Fax: 0229 - 218 176
E mail: zwaag@verfvanderfeer.nl

Vestiging Groningen

Wasaweg 7
9723 JD Groningen
Tel: 050 - 571 9180
Fax: 050 - 573 5292
E Mail: groningen@verfvanderfeer.nl

Vestiging Sneek

Edisonstraat 17
8606 JH Sneek
Tel: 0515 - 412 703
Fax: 0515 - 425 322
E mail: info@verfvanderfeer.nl

Trimetal

Bij Trimetal schilder je nooit alleen

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte trainingen en ondersteuning op maat voor de professional.

Trimetal zet zijn schilders altijd en overal op de voorgrond. Want jouw vak is ons vak. Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat. En dankzij onze nauwe samenwerking met Trimetal  bieden wij alle ondersteuning die een vakman nodig heeft: voor, tijdens en na de klus.

Professionaliteit en een warm contact gaan hand in hand bij Trimetal. Dat is altijd zo geweest en dat willen we ook zo houden. Al gaat het er bijzonder professioneel aan toe, de band tussen Trimetal en schilder gaat net iets verder. Typisch Trimetal.

Jouw vak is ons vak. Met die slogan richt Trimetal zich rechtstreeks tot de schilder. Trimetal doet heel wat voor de schilder: voor, tijdens en na de job. En hoewel de band tussen Trimetal en de schilder op-en-top professioneel is, gaat die ook net iets verder.
 

Merken2 - Industrie - International PC

Site van International pro 

Boonstoppel

Jarenlange ervaring vormt de basis voor hoogwaardig schilderwerk

Al meer dan 100 jaar staat de naam Boonstoppel Verf synoniem voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Boonstoppel Verf is geworteld in een traditie van kleurselectie en bescherming. Deze lange historie vormt de basis om goed in te kunnen spelen op hedendaagse eisen van de markt.

Monumentaal werk wordt in de eerste plaats herkend aan de vakman die zijn vak van binnen en van buiten verstaat. Plus een partner die hem voor elke situatie van binnen en van buiten voorziet van de juiste materialen. Ofwel een partner die de vakman een uitgebreid assortiment aanreikt. Voor monumentale panden, stadse woningen uit de jaren 30, boerderijen, kastelen en molens. Voor hout en steen, voor binnen en voor buiten. Kortom, waar de vakman hoogwaardig schildervakwerk moet leveren, heet Boonstoppel Verf de partner. Met de verfproducten van Boonstoppel Verf kan de vakman de opdrachtgever verrassen met een bijzonder eindresultaat.

Boonstoppel Verf

- staat voor hoogwaardige topkwaliteit producten, speciaal ontwikkeld voor schilders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan,
- onderscheid zich door kennis en jarenlange ervaring in het schildersvak heeft een rijke Hollandse geschiedenis,
- is zowel sjiek als modern met gevoel voor traditie,
- assortiment dat voldoet aan hedendaagse eisen, gebaseerd op tijdloze traditie,
- levert een breed assortiment grondlakverven, beitsen/ vernissen, aflakverven en   muurverven, is onderscheidend in de schildersbranche door haar kennis en jarenlange ervaring in het schildersvak,

Jarenlange ervaring vormt de basis voor hoogwaardig schilderwerk. Kort gezegd:
Boonstoppel Verf…Gegarandeerd goed, door jarenlange bewezen kwaliteit.

 

Drenth Verven

Drenth Verven kent een historie vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw. De roots van de onderneming liggen in de stad Groningen aan het Boterdiep (tegenwoordig is dit het "Simplon Jongerenhotel"). Hier startte de naamgever in de vorige eeuw met het op bescheiden schaal en naar eigen receptuur, produceren van verf voor collega schilders. Dit was een schot in de roos en leidde tot een gestage groei van de fabrikant van professionele lakken en muurverven. In 1992 verhuisde het bedrijf naar Winschoten, daar nam Drenth Verven de verffabriek Veenstra over.

Anticiperend op nieuwe ontwikkelingen, milieueisen en de schaalvergroting in de sector werd Drenth Verven in 2004 onderdeel van Nelf Paints in Marrum. De onderneming beschikt daarmee over een moderne fabriek, geavanceerde productielijnen en een eigen R&D afdeling. 

 

 

SPS

Over SPS bv
SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf hiermee de professionele markt voor de schilder. Een familiebedrijf, met meer dan 200 medewerkers en gepassioneerde specialisten die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de producten en denken in mogelijkheden, kansen en toegevoegde waarde.

Visie SPS bv
SPS ziet dat het leveren van goed geprijsde producten en het bieden van operational excellence niet langer onderscheidend genoeg is ten opzichte van andere aanbieders. Daarom onderscheidt SPS zich door, naast goed geprijsde producten en operational excellence, toegevoegde waarde te leveren door pro-actief mee te denken in ontwikkeling van tailormade concepten en het bieden van marketingondersteuning.

 

Jotun

Jotun is een wereldwijde grote speler op het gebied van verf en coatings. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 90 landen, heeft 9500 werknemers en zo’n 36 fabrieken wereldwijd.

Oprichting
Norway Coatings is in 2002 opgericht als zelfstandig distributeur van de Jotun decoratieve producten. Middels een exclusief distributeurschap worden de Jotun decoratieve producten in de Benelux en Noord Frankrijk via verschillende dealers op de markt gebracht. Dankzij haar unieke positie biedt Norway Coatings haar klanten de productinnovaties en continuïteit van de wereldspeler Jotun. Daarnaast treedt Norway Coatings op als dé betrouwbare partner die snel en flexibel inspeelt op al uw vragen en uitdagingen.

Producten
De Jotun producten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties.
Samen met Jotun is Norway Coatings in staat duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Jotun staat bijvoorbeeld al 40 jaar bekend om zijn houtbeschermingsproducten onder de naam DEMIDEKK.

Wandflex

Wandflex richt zich al jaren doelbewust op het ontwikkelen en leveren van onderscheidende wandafwerkingsystemen. In haar bestaan, sinds 2001, heeft Wandflex dan ook een vooraanstaande positie opgebouwd op het gebied van duurzame wandafwerking. Wandflex bv is een compacte organisatie die, vanaf 01-01-2017, gevestigd is in ’s-Hertogenbosch.

 
Wandflex ziet wandafwerkingsystemen vooral als een startpunt (en niet als sluitpost) waarbij de toegevoegde waarde tot uitdrukking kan komen in een variëteit aan eigenschappen. Wandflex biedt duurzame oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met toepassing, functionaliteit, esthetiek, kleur en exploitatiekosten van het onroerend goed. Projecten worden van A tot Z opgevolgd door te informeren, te adviseren en te begeleiden voor en tijdens de uitvoering van het project.
  • Bereikbare en flexibele professionals met jarenlange ervaring
  • Oplossingsgericht ipv productgericht

International Paint

International Paint is een van de grootste fabrikanten ter wereld van hoog kwalitatieve coatings en verfsystemen met als doel het beschermen, verfraaien en verbeteren van de prestaties van allerlei soorten boten. De uitgebreide productrange van antifoulings, primers, vernissen en alle overige producten biedt u de juist bescherming voor uw boot. Voor Internatiolan Paint staat tevens hoog op de agneda het zo veilig mogelijk maken van producten voor zowel mens als milieu. Als u hulp en advies nodig hebt bij het schilderen van uw boot, vraag dan advies aan de experts die bekend zijn met alle aspecten van coatings, verfsystemen en bootonderhoud.
 

Alexseal

Coatings die blijven.
De zoutwateromgeving is hard. De Duitse verfpionier Mankiewicz biedt met hun Alexseal Yacht coatings producten voor deze omgeving. Gesteund door meer dan een eeuw ervaring op het gebied van systemen voor vliegtuigen, windmolens en auto;s, biedt Alexseal Yacht Coatings producten aan voor een duurzame jacht afwerking voor een veeleisende en veranderende wereldwijde markt.

Awl-Grip

Toonaangevend in de jachtbouw.
Binnen de jachtbouw is AkzoNobel de onbetwiste markleider met Awlgrip jachtlakken voor professioneel gebruik. De geavanceerde Awlgrip jachtlakken genieten een wereldwijde reputatie van vertrouwen en respect. Deze reputatie komt voort uit constante technische innovatie, strenge kwaliteitscontrole en passie voor perfectie, die wordt weerspiegeld in de ongeëvenaarde afwerking van de Awlgrip topcoats. Deze afwerking is sinds lange tijd toonaangevend en vormt de standaard waarmee alle andere topcoats worden vergeleken.

 

Epifanes

Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. 

Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur.

Electrisch gereedschap

Goede apparatuur is van cruciaal belang voor het uiteindelijke resultaat van het schilderwerk. We hebben diverse producten van verschillende merken om u te helpen met het bereiken van een goed eindresultaat.
 
Met de voorbewerking van de ondergrond kunnen wij u helpen met schuurmachines, stofzuigers, frezen en föhns en van verschillende merken zoals:
Festool, Rupes, Fein, Köhler Woodcap en Steinel.
 

 
Ondersteuning op de werkplek bieden wij ook met verlichting, verwarming, verlengsnoeren, slijpmachines, vochtmeters en radio’s van verschillende merken zoals:
Veeneman, Romus, Creusen, Köhler-Woodcap en Perfect-Pro.
 
Om u te helpen met de keuze voor de juiste apparatuur hebben wij technische opgeleid personeel, die daarnaast ook reparaties en keuringen kunnen verzorgen.     

Merken2 - Industrie - International PC

Site van International pro 

Anker-Stuy

Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy, de Seramic Lightcoating als lumineus voorbeeld. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

Timmerindustrie

In de woningbouw wordt traditioneel veel met hout gewerkt. Gevels, trappen, kozijnen… noem maar op. Om deze houtelementen langdurig te beschermen biedt Anker Stuy u een ruim assortiment van hoogstaande kwaliteitsverven geschikt voor de timmerindustrie. Verf die ervoor zorgt dat houtelementen ook na jaren van intensief gebruik gaaf zijn en bijdragen aan een authentieke uitstraling.

 

Heidelberg

Interieur en meubellakken 

Anker Stuy levert – in samenwerking met Heidelberg – ook lak aan de meubel & interieurbouw. Deuren, meubels, bedden… noem maar op. Alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten meubellakken. Samen met partner Heidelberg garandeert Anker Stuy u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen al de lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u actief in de meubel & interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze verven.

Extra cachet 

Meubeltrends veranderen snel in deze tijd. Wat vast staat is de keuze voor kwaliteit. Meubellakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit & estheticiteit van het product. Authentieke of trendy kleuren geven net dat beetje extra cachet aan een meubel of interieur. Ook het milieu wordt een steeds belangrijker thema. De producten van Anker Stuy – Heidelberg hebben een duidelijke focus: zo weinig mogelijk het milieu belasten. Dit wordt o.a. bereikt door onze watergedragen meubellakken.

Spuitapparatuur

 

Op het gebied van Spuitapparatuur heeft van der Feer een uitgebreid assortiment.

Kwaliteit staat hier voorop. Goed opgeleid personeel kan u goed adviseren.

Wij kunnen samen met u de meest gebruiksvriendelijke apparatuur samenstellen zodat u de juiste keuze maakt en met deze apparatuur sneller, beter en efficiënter uw werk kunt uitvoeren.

Spuitapparatuur is en blijft tenslotte maatwerk afgestemd op uw behoeftes.

Of het nu gaat om HVLP, Airless, Aircoat, XVLP, Pneumaten of elektrische pompen, drukvaten of spuitpistolen, ze zijn op voorraad en wij hebben er verstand van.

 

Onze partners in Spuit apparatuur zijn:

Wagner, Graco, Iwata, Sata, Titan….

 

Voor service en onderhoud hebben wij een eigen magazijn met alle voorkomende onderdelen.

Onze eigen reparatiedienst kan storingen oplossen en terplekke reparaties verrichten in onze eigen werkplaats zodat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

Kwasten/Rollers

Er zijn verschillende soorten kasten zoals; Blokwitter of Blokkwast, Platte kwast, Ronde kwast,
Puntkwast, Sjabloneerkwast, Radiatorkwast, Wegwerpkwast, Penselen, Lyons penseel.
 
Het belangrijkste onderdeel van de kwast is het haar. Dit kan zijn zuiver varkenshaar, synthetisch haar of een mengeling. De nieuwe ontwikkeling is een soort synthetische vezel die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe generatie lakken.
 
Het katoenen touwtje houdt de haren van een ronde of ovale kwast samen. De kwastharen slijten af en door na verloop van tijd het touw in te korten, heb je opnieuw voldoende haar op de kwast.
Het onzichtbare deel van de kwast is de kit waarmee de haren vast zitten.
De bus of ring houdt de haren samen. De ring kan vernikkeld of verzilverd zijn, maar kan ook uit koper, inox, messing of kunststof bestaan. Een ring uit messing, kunststof of inox is vooral handig om watergedragen verven mee aan te brengen. Deze materialen kunnen namelijk niet roesten.
Meestal wordt er voor een houten steel gekozen (berken-,beuken- of lindehout). Het hout wordt meestal gelakt. De afmeting en type staat op de steel afgedrukt.
Kenmerken van een goede kwast zijn, dat het de verf goed opneemt en zo gelijkmatig mogelijk op het oppervlak aanbrengt.

Ook zijn er verschillende rollers zoals, Schuimrollers, Acrylrollers, Structuurrollers, Muurverfrollers,
Structuurrollers, Kwartscoatrollers, Lakviltrollers, 2K rollers.
 
Rollers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dikten. Goede rollers pluizen minder, nemen de verf beter op en geven beter en gelijkmatiger af. Let er voornamelijk bij muurverfrollers- op dat er geen (te) dikke naad door de vacht voelbaar is. Een te dikke naad werkt nadelig op het eindresultaat.
Wees bij de keuze van de verfroller voor structuurverf voorzichtig. Zet indien mogelijk eerst een proefstukje op om de grofte van de uiteindelijke structuur te kunnen beoordelen. Voor oplosmiddel houdende verfrollers geldt dat de goedkopere soorten bij verzadiging met de verf eerder hun vorm verliezen en/of een grover schilderresultaat geven.
 

Kleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

De zorg en aandacht voor onze professionel klant is voor Verf van der Feer erg belangrijk.

Naast prefessionele bouwverven, jachtlakken en non-paint kunt u bij ons ook kiezen uit een breed assortiment aan werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Producten van betrouwbare fabrikanten die kwaliteit leveren volgens de ARBO- normen.
  • Adembescherming
  • Gehoorbescherming
  • Hoofdbeschermig
  • Handbescherming
  • Kleding (schoenen, jassen, broeken, overall, truien etc, etc)
Veiligheid en gezondheid voor de professionele schilder staat bij ons op een hoog niveau.

 

Wandbekleding

Al heel wat jaren heeft Verf van der Feer een ruime ervaring in producten voor wandbekleding. Of het nu gaat om een decoratieve bekleding of om een snelle renovatie of egalisering van wanden, in alle gevallen hebben wij het juiste materiaal met bijbehorende lijmsoorten in het gewenste design. Zoek onder de verschillende merken de wandbekleding die het beste bij u past.
 

Non-Paint - Diversen

false

Klimmateriaal

Of het nu gaat om een steiger, een ladder,  een trap of veel geavanceerder klimmateriaal bent u bij ons op het goede adres.
De welbekende nostalgische houten schilderstrappen en houten ladders zijn bij ons nog steeds te koop en op voorraad. Moderne klimoplossingen hebben wij natuurlijk ook in huis.
Aluminium ladders, trappen steigers, platformen en  afscherming staan gewoon bij ons op voorraad.
Wij hebben opgeleid personeel met verstand van klimmateriaal, daarom kunnen wij u goed adviseren. Op deze manier weet u zeker dat u de beste aankoop doet voor het doel waarvoor u moet gebruiken.
Omdat wij draagbaar klimmateriaal mogen en kunnen keuren volgens NEN 2718 (HD1004) en NEN 1298 Weten wij als geen ander waar u op moet letten bij u aanschaf van uw klimmateriaal.
 
Onze partners in klimmateriaal zijn:
Altrex, Wienese, van Eldik..
 
Nieuw van Altrex: de steigerconfigurator, in slechts 3 stappen vind u de steiger die het beste bij u past!

Voor service en onderhoud hebben wij een eigen magazijn met alle voorkomende onderdelen.
 

Boero

Van goed en regelmatig onderhoud van uw schip, heeft u op meer dan een manier plezier. Niet alleen verlengt u de levensduur van uw jacht en vermijdt u onnodige kosten- de vaareigenschappen worden er ook nog eens door verbeterd.
Met Boero YachtCoatings vindt u altijd de juiste oplossing. Voor zowel polyester, houten, stalen als aluminium jachten heeft Boero hoogwaardige producten ontwikkeld.

Vestiging Den Helder

Industrieweg 10A 
1785 AG Den Helder
Tel: 0223 - 747 017
Fax: 0223 - 747 018
E Mail: denhelder@verfvanderfeer.nl

Thermoshield

Thermoshield transporteert overtollig vocht uit de gevel naar buiten waarbij de warmte binnen blijft. Een droog gebouw isoleert beter dan een vochtig gebouw en houdt warmte beter vast. Jarenlange meetresultaten geven een gemiddelde verlaging van de stookkosten te zien tot wel 30%.

Met ThermoShield behandelde binnenwanden vormen een 3 tot 4 maal vergroot keramisch oppervlak. Keramiek verdeelt de warmte zeer goed. Een aangenaam gevolg daarvan is dat een met ThermoShield behandelde ruimte snel en vooral gelijkmatig warm wordt: een warm hoofd en koude voeten behoren tot het verleden. De keramiek verdeelt de warmte niet alleen over de wand, het zorgt ook voor een behaaglijke warmte.

 Bouwverven
Jachtlakken
IndustriŽle verven
Non paint